QuantumX bodyscan

Tijdens een consult werk ik met de QuantumX, een geavanceerd bodyscan apparaat, waarmee zowel gescand als behandeld kan worden. Het apparaat is ontworpen voor de Russische ruimtevaart om verandering in het lichaam van de kosmonauten te registreren en ervoor te zorgen dat ze gezond bleven tijdens hun reis in de ruimte.

Als een lichaam in balans is, dan kan het zich bij een klein probleem zelf herstellen. Soms is het lichaam niet in staat om zichzelf te herstellen. Bijvoorbeeld bij overbelasting door:

  • stress
  • virussen, bacteriën, parasieten, schimmels
  • zware metalen
  • tekort vitaminen, mineralen
  • emotionele onbalans

Een scan met de QuantumX geeft een duidelijk beeld van de  gezondheidstoestand van jouw lichaam. Bij een scan worden alle organen (zoals je hart, longen, lever en nieren), micro-organismen (virussen, bacteriën, parasieten, schimmels), spijsverteringsproblemen, zware metalen, coronabelasting gemeten.

Met de QuantumX behandeling en de juiste voedingsstoffen kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam weer geactiveerd worden.

De lichaamsscan en behandeling vinden plaats met een speciale headset en worden weergegeven op een beeldscherm. De QuantumX bodyscan is absoluut pijnloos.

 

De QuantumX bodyscan maakt vast onderdeel uit van de orthomoleculaire therapie en wordt tevens ingezet tijdens de trajecten Energiek en fit en Balans.

Je kunt natuurlijk ook alleen kiezen voor een bodyscan consult van 60 minuten, inclusief gezondheidsanalyse en een Persoonlijk Leefstijl Plan met voedingsadvies.

Heb je vragen, neem dan contact op

Scroll naar top
Gezond zijn door Bewust zijn draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches