Het hebben van een goede gezondheid is een kostbaar bezit. En als je lichamelijk uit balans raakt, dan is het van belang om in actie te komen. In mijn praktijk test ik met behulp van de Asyra Pro de gezondheidstoestand van mijn klanten en meet ik onder andere of het lichaam voldoende bouwstoffen heeft om goed te kunnen functioneren. Met een advies op maat kan de klant aan de slag.

Druk, druk, druk

Het komt regelmatig voor dat klanten de eerste stap naar een gezonder leven wel nemen, maar vervolgens niet doorpakken. Vorige week vertelde een klant, die ik voor de tweede keer in mijn praktijk zag, dat ze ‘nog geen tijd had gehad om met haar gezondheid aan de slag te gaan’. Aan de ene kant begrijp ik het wel, maar aan de ander kant … Wat is belangrijker dan je eigen gezondheid? Juist nu de ‘r’ weer in de maand zit en het coronavirus zich als een olievlek over Nederland verspreidt, zou ieders gezondheid op de eerste plaats moeten staan.

Energie

Het hebben van ‘geen tijd’ is een makkelijk excuus om niet in actie te hoeven komen, om dingen uit te stellen. De maatschappij zorgt er ook voor dat we geen tijd hebben, we worden geleefd door onze telefoon, laptop, etc. Daar komt nog bij dat de mens van nature lui is. Ons brein probeert onbewust zo zuinig mogelijk om te gaan met energie. Vroeger was dat noodzakelijk, omdat mensen hun energie nodig hadden om buiten op zoek te gaan naar voedsel. Of om te jagen, zoals in de oertijd.

Stapje voor stapje

Werken aan je gezondheid kost je inderdaad in het begin wat tijd. Tijd om voor jezelf te kiezen en niet door de maatschappij geleefd te worden. Tijd om verandering in gang te zetten, met als resultaat meer energie om van jouw leven te genieten. Je hoeft je leven niet in één keer drastisch om te gooien. Door stapje voor stapje je gezondheid te verbeteren, wordt het langzaam een gewoonte. Het levert je wél snel veel winst op.

Kies Bewust

Kies bewust voor je eigen gezondheid. Het hebben van een goede gezondheid beschermt je, maakt je lijf weerbaarder tegen bijvoorbeeld virussen en geeft je energie. Wanneer je meer energie hebt, dan heb je ook zin én tijd om leuke dingen te ondernemen: win-win.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top