Leefstijl coaching

In de huidige tijd krijgen we steeds meer prikkels binnen vanuit de wereld om ons heen. Veel van die prikkels beïnvloeden je op een negatieve manier en zorgen ervoor dat je moe bent en je niet lekker in je vel zit. Een gezonde leefstijl speelt dé hoofdrol in het voorkomen en genezen van veel klachten.

Mijn missie is om mensen te helpen de balans in hun leven (weer) te vinden, om anderen de helpende hand te bieden om hun leven en gezondheid weer in eigen hand te krijgen. De OERsterk Integrale Coach opleiding die ik in 2020 volgde, is een waardevolle toevoeging om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Leefstijl coaching richt zich zowel op je fysieke als op je geestelijke gezondheid. Goede voeding is de basis voor de aanmaak van je energie. Ook bewegen, goed slapen, de juiste ademhaling, zingeving – weten waarvoor je ’s ochtends je bed uitkomt – en bewust zijn in het leven, zijn belangrijk.

Je bent voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor je gezondheid, maar aanpassing van je leefstijl is niet makkelijk. Veel van wat je doet, gaat op de automatische piloot. Wij denken er niet bij na. Je leefstijl aanpassen kost tijd en doorzettingsvermogen.

Een gewoonte is hardnekkig. Je kunt hem niet zomaar ’t raam uit kieperen, maar zult hem tree voor tree de trap af moeten helpen. – Mark Twain – 

Het is belangrijk om de aanpassing in fasen door te voeren. Maar uiteindelijk krijg je er iets moois voor terug. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik werk met leefstijladviezen gericht op de pijlers

Voeding

Beweging

Ademhaling

Zingeving

Bewust Zijn

Mail voor het maken van een afspraak naar

info@gezondzijndoorbewustzijn.nl

Scroll naar top
Gezond zijn door Bewust zijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders