‘Energiek en fit’

Versterk je immuunsysteem en blijf energiek en fit!

Je immuunsysteem (afweersysteem) speelt een belangrijke rol in een energiek en fit lichaam. Het bevindt zich in je darmen en beschermt je tegen virussen, bacteriën en andere schadelijke stoffen die er niet thuis horen. 

Zeker in deze tijd is een optimaal werkend immuunsysteem belangrijker dan ooit!

Jouw lichaam is ingesteld op overleven. Jij hebt misschien moeite met prioriteiten stellen, jouw lichaam totaal niet. Alle processen die te maken hebben met overleven, krijgen ten alle tijden voorrang. En dan met name het voor overleving belangrijke immuunsysteem. Moet dit systeem te vaak in actie komen, kost dit je lichaam veel energie. Energie die dan niet meer beschikbaar is voor o.a. je brein en je spieren. Je voelt je niet meer energiek en fit, maar fysiek en geestelijk moe. Moet je immuunsysteem te lang te actief zijn, dan raak je uiteindelijk oververmoeid en kun je zelfs in een burn-out terecht komen. 

Wil jij je energiek en fit voelen met een optimaal werkend immuunsysteem?

Door te investeren in het traject ‘Gezond en energiek ’ geef je niet alleen je immuunsysteem een boost, je blijft ook energiek en fit!

Leer begrijpen waarom de energieverdeling in je lichaam nauw samenhangt met de activiteit van je immuunsysteem.

Ontdek welke invloed je emoties (vooral angst en boosheid) je voeding, weinig beweging en slecht slapen, op je immuunsysteem hebben.

Ervaar hoe je door aanpassing van je leefstijl en het leren omgaan met je emoties, je immuunsysteem optimaal kunt laten functioneren.

Het traject 'Energiek en fit'

  • Het traject start met een intake en gezondheid check-up met de QuantumX om de conditie van je immuunsysteem en je vermoeidheid in kaart te brengen.
  • We gaan met leefstijladviezen de conditie van je immuunsysteem optimaliseren voor een betere energieverdeling in je lichaam.
  • De meting met de QuantumX vindt ieder consult plaats om de vooruitgang te monitoren.
  • We meten diverse malen de hartslagvariabiliteit om door middel van ademhalingsfragmenten en geluidsfragmenten de energieverdeling te herstellen.
  • Tijdens het hele traject is er gelegenheid om (per mail) vragen te stellen.

Wil jij energiek en fit zijn en blijven?

Het traject ‘Energiek en fit’ bestaat uit zes consulten van 60 minuten.
De duur van het traject verschilt per persoon.
Jij bent degene die bepaalt, hoe frequent je begeleid wilt worden.

Heb je vragen, neem dan contact op

Scroll naar top
Gezond zijn door Bewust zijn draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches