‘Balans’

Leer jezelf écht kennen en geef je gezondheid een boost!

Balans tussen lichaam en geest is de sleutel en ook de basis voor een evenwichtig leven. Als je in balans bent, zit je lekker in je vel, kun je beter omgaan met stress, met tegenslagen en met de hectiek van alle dag. En als je jezelf echt goed kent, kun je bewuste keuzes maken, die goed zijn voor jou.

Het unieke aan dit traject is dat orthomoleculaire therapie en leefstijl coaching gekoppeld worden aan een KernTalenten analyse

De meerwaarde hiervan is, dat je jezelf écht leert kennen. Je weet dan welke activiteiten/werkzaamheden goed bij je passen, waar je van in een flow raakt en waarvan je extra energie krijgt.

En andersom. Je weet ook wat niet bij je past en wat jou alleen maar energie kost. Door bewust de juiste keuzes te kunnen maken, houd je energie over en voorkom je uiteindelijk een burn-out.

Wil jij de kracht ervaren van meer balans in je leven door bewust keuzes te maken op lichamelijk en geestelijk gebied?

Door te investeren in het traject ‘Balans’ geef je niet alleen je gezondheid een boost, je bent je ook bewust van de keuzes die je maakt vanuit zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen!

Leer hoe je door praktische aanpassingen van je leefstijl, klachten kunt voorkomen.

Ontdek hoe jij je stressniveau onder controle kunt houden voor meer rust in je hoofd.

Krijg meer zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen en wordt wie jij van nature bent.

Het traject

  • Het traject start met een intake en gezondheid check-up met de QuantumX, waarbij in kaart wordt gebracht waardoor er onbalans in het lichaam is ontstaan. Op basis van de uitslag gaan we aan de slag met de onderwerpen die speciale aandacht nodig hebben op het vlak van leefstijl.
  • Je krijgt een Persoonlijk leefstijl plan voor een optimale gezondheid, met praktische adviezen om gelijk mee aan de slag te gaan.
  • We meten diverse malen de hartslagvariabiliteit om het stressniveau te monitoren en door middel van ademhalingsfragmenten en geluidsfragmenten te optimaliseren.
  • Voor meer zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen, krijg je online de KernTalenten analyse vragenlijst toegestuurd, die je thuis invult. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst bekijken we de manier waarop je tussen je 4e levensjaar en je puberteit met speelgoed speelde / spelletjes speelde.
  • Je krijgt een KernTalenten verslag met toelichting van de 23 KernTalenten en hun onderlinge combinaties.
  • Tijdens het hele traject is er gelegenheid om (per mail) vragen te stellen.

Wil jij stap voor stap op weg naar een leven in balans!

Het traject ‘Balans’ bestaat uit zes consulten van 60 minuten.
De duur van het traject verschilt per persoon.
Jij bent degene die bepaalt, hoe frequent je begeleid wilt worden.

Heb je vragen, neem dan contact op

Scroll naar top
Gezond zijn door Bewust zijn draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches