Over mij

In de loop der jaren heb ik ervaren dat het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste balans te vinden – en te houden – tussen werk en privé. Of tussen gezin en mezelf. Ik weet dat je jezelf kwijt kunt raken en dat, als je niet oppast, je gezondheid eronder kan lijden. En ik ken het gevoel er alleen voor te staan en weet dat het lastig is om hulp te vragen.

Jij hebt de eerste stap genomen op zoek naar hulp; welkom op mijn website!

Mijn naam is Emmy Vos en mijn missie is, om mensen te helpen de balans in hun leven (weer) te vinden. Om anderen de helpende hand te bieden om hun leven en gezondheid weer in eigen hand te krijgen. Ik zet me volledig in om dit proces te ondersteunen en resultaat behalen, vind ik erg belangrijk. Ik ben eerlijk en duidelijk en word daardoor niet altijd aardig gevonden. Toch zijn het juist deze eigenschappen waarom mijn cliënten mij waarderen.

Orthomoleculaire therapie draagt bij aan het verbeteren van je algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid door de balans in jouw lichaam te herstellen. Dankzij deze therapie voelen mensen zich weer gezond en kunnen ze volop van het leven genieten. Ik vind het een uitdaging om diegene die oververmoeid zijn te helpen hun energie terug te krijgen.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de ‘alternatieve gezondheidszorg’ en in 2006 ben ik mijn praktijk gestart voor natuurlijke geneeswijzen, in samenwerking met een natuurwinkel. Ik ben in 2013 afgestudeerd als orthomoleculair therapeut.

De OERsterk Integrale Leefstijl Coach opleiding, waar ik in 2020 afstudeerde, is een waardevolle toevoeging om mensen te coachen in ‘Gezond zijn (en blijven) door Bewust zijn’.